Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Tuesday, December 21, 2010

Yahoo Messenger Tweak

post kali ni khas tuk user2 ym [Yahoo Messenger] yang nk tweak dowangnye ym skit bg lawala kunun2nya. haha

so, ni aku ad cilok software dari google nk setting skit ym korang tu.

penggunaanya simple jer, just guna software yg aku provide download link kt bwh ni.

ni lah software nya.

korang just plih option2 yg ad, restart YM tu tiap kali make changes.

ni original ym [aku pnye cmni , xtawla korangny cmane]

ni la rupanya yg baru bila da tweak.

tp kot2la korang menyesal tertweak benda ni, no hal la, korang klik jer undo all button kt tweaker tu, then it will return back to d orginal one.

sape2 yg nk try tu , leh r download kt bwh ni.

password : elairvent


4 comments:

Anonymous said...

menarik ni thnks :)

m3rpati jingga said...

no hal ;) ur wlcome.

mis dulces said...

ape kelebihan nye ea?...dah buat..bznye yg kat login ym tu jela kot..

m3rpati jingga said...

kelebihn? juz tuk yg boring2 tgk emoticon login tu je kot :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...