Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Tuesday, December 21, 2010

Software CHILD CONTROL 2010

kali ni aku nk share satu software yg berguna tuk bapak2 ibu2 ataupun sape2 la yg nk tingkatkn security kt laptop/computer tu.

Ngn software ni, korang leh limit penggunaan folder/internet ataupun komputer/laptop tu sndirik.

kalo korang ni jenis yg kedekut nk bg kawan pinjam k, korang set r time, nnti die off sndirik r. pas2 pndai2 r bg alasan. haha. ( kot2la ad yg kedekot alienware dowang )

dalam ni gak, korang leh disable byk program cntohnya cmd, run, register editor dan lain2. so, tuk access korangnya window amatla limit, membuatkan orang menyampah nk guna.

Bila korang dah ciap install software ni, product yg kua hanyalah trial version. tapi dun wori, because we provide keygen maker, maknanya, bila jer dah ciap install, korang just guna keygen maker tu tuk generate serial no, then just copy serial no tu pabila dimintak. kalo xmintak, korang pndai2la cari tmpat nk boh serial no tu.

ni ad sdikit overview software ni. :- check it out

korang leh tgk skit2 ape yg ad leh guna ngn software ni.
try yourself.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...