Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Saturday, December 25, 2010

REALITI ANWAR IBRAHIM !

aku terpanggil wat post brtajuk Anwar Ibrahim ni bila banyak website/blog anti - Anwar muncul yang mana sumenya berhujah tanpa bukti yg kukuh.

wat pengetahuan sume , aku bukanlah sorang pro-BN mahupun pro-PKR , tapi apa yg aku nk cite kt sini hanyalah kebenaran yg aku taw.

[click tas gambar tuk lebih jelas]
 nilah gmbar :- yg mana mengaitkan ANWAR IBRAHIM dengan FREEMASON!

 Maka, bykla citer yg mencurah-curah kuar, bendera PKR dikaitkan dengan illuminati, Anwar seorang pengkhianat negara! Anwar merupakan seorang sekongkol Israel yg bertapak di bumi Malaysia .!

Tapi tu sume hanyalah ANDAIAN SEMATA2! tanpa bukti yg kukuh.
memangla senarai-senarai di atas adalah mereka-mereka yg bergerak aktif dalam Illuminati, tetapi benarkah Anwar Ibrahim tu adalah Anwar Ibrahim yang sama kita kenal ?

Atas sebab ingin tahu, aku cuba mencari-cari sumber lain berkaitan perkara ni, dan rata-ratanya mengatakan ni adalah Anwar Ibrahim PKR. aku agak ni hanyalah mainan politik.so, aku cuba cari sumber website yg  mengaitkan ANWAR IBRAHIM ngn FREEMASON ni.

dan hasilnya!
nilah hasil kajian aku, memang benar terdapat ANWAR IBRAHIM dalam persatuan tu,
tapi bukanlah ANWAR IBRAHIM PKR yg sume dok putar-belitkan tu.
Perlukan bukti?

kalo korang nk taw, anwar Ibrahim yg dimksudkan lelaki yg berdiri pling knan.
yang tu r anwar Ibrahim? sejak bila plak Anwar Ibrahim ni gemok?
Still xjelas?

[klik tas gmbar tuk lebih jelas]
Gmbar ni aku ambik dr website yg sama menceritakan mengenai Anwar Ibrahim . Gambar jelas menceritakan yang Anwar Ibrahim yg digembar-gemburkan selama ni bukanlah Pemimpin PKR ! tapi hanyalah manusia yg berkongsi nama yg sama!

Kalo ada yg masih kurang jelas, anda leh surf website dorang .
CLICK HERE - maybe IP address Malaysia xleh nk surf website ni, so, CHANGE your IP first.

so, sape2 yg sblom ni asyk mengaitkan PKR ngn FREEMASON, fikirlah dulu sedalam-dalamnya. Jangan hanya taw meng'kondem' tapi perlulah berusaha mencari kebenaran.

Thanks

14 comments:

Nescafe ais said...

Salam.

Apapun pendapat penulis, pada saya Anwar Ibrahim dah banyak lakukan kerosakan pada negara. Itu belum lagi masuk hal liwat yang masih di bicara dan sering tertangguh-tangguh oleh kerenah beliau sendiri.

m3rpati jingga said...

yg tu sememangnya saya bersetuju, cuma saya ingin membetulkan apa yg orang dah salah faham ngn Anwar mengenai Iluminati.

Anwar Ibrahim mempunyai agenda nya yg tersndiri, sbgaimana yg saudara taw.

Anonymous said...

kalau nk cakap politik buat blog politik,nanti yg pro tak masuk blog ni.susah sgt ker nak buat web masuk nama org...

m3rpati jingga said...

hanya sebarkan apa yg sebetolnya. bukn tuk berdebat, coz sy xtrlibat ngn politik. fitnah terhadap manusia xbole disokong, kalo benda yg salah kita sebarkn, maka dosa kita akan brpnjangan.

sazali yusof said...

susah nak cakap bab2 politician join freemanson.. kalau kerajaan kita serius.. kenapa rotary club and lion club bersepah kat malaysia.. dah sah2.. diorgni yahudi..

Dawa said...

politik kalau dipisahkan dari agama, mmg kotor jadinya. takkan bersih sampai bila2

wanacesh said...

sokong dawa ckp!!tapi memag tergeak la tgk anwar yang gemuk tu,,haha3,,xsngka nama islam join freemason la,,hm,,

m3rpati jingga said...

haha. apa yg ad pada nama. kt indon bese jer nama2 islam, tp xsmstinya ag agamanya Islam ;)

Budak Botak said...

adeiiii mcm2 hal la pulak skarang nie....

YB Raz said...

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

anwar gay! anwar freemanson!

m3rpati jingga said...

budak botak : politik memang memeningkn :P

YB raz : why said so? huu

ABS said...

Politik tidak pening. Yang pening hanya manusia yg berpolitik ikut kepala lutut.

pencari cintaNya said...

hanya pendapat.
saya percaya anwar tak terlibat dengan liwat. but once dy bentang kertas kerja mengenai pluralisme...saya tolak habis. sebab ia melibatkan agama. pluralisme dalam agama sangatx3 membahayakan

Anonymous said...

ckp psl freemason ni mmg dah lame dah kt Msia ni sbnrnye.. pmakanan,pmikiran,perbuatan,perckpan and byk lagi... btw info psl anwar tu hanya nak menimbulkan konspirasi je aku ase. but im not sided PKR nor BN. good exposure btw.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...