Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Thursday, December 23, 2010

Quran In Microsoft WORD - [Mediafire]

kali ni aku nk share satu add-on untuk Microsoft Word.
ngn add on ni, korang leh cari ayat-ayat Quran bserta skali ngn maksudnya.

caranya simple jer :-

  • DOWNLOAD HERE  - download benda ni
  • bila dah ciap download, extract dan install application yg ad lam tu
  • bila dah install, dah boleh gune da.
  • just pergi ke Microsoft Word , dan cari add on ni.
  • Simple step that lead to something useful 
sbgai cntoh :-  look the picture below.

aku gunakan word 2010, word versi laen pn bole gunakn ni.
[untuk paparan lebih clear, click on the image]

aku pun baru jer discover benda ni, so, sama2lah kita gunakan nye untuk kebaikan bersama.

kalo ad error pape, just bagi feedback kt sini.

thanks.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...