Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Wednesday, December 1, 2010

FACEBOOK .

Majoriti kwn2 blogger ad facebook.

Sedar x sedar, hari ke hari, aku tengok , makin banyak page ANTI  ___ diwujudkan.(korang pn perasan kn )

ANTI-PAS   ... ad plak yg create ANTI-UMNO.. dandan plak ad ANTI-PKR. pastu sah2 kuar, ANTI ANWAR IBRAHIM,  bila dah citer sal ANWAR IBRAHIM, kuar plak ANTI-SAIFUL BUKHARI..

Islamic Fashion Festival, ANTI ROSMAH MANSUR (yg ni aku sokong, tapi kebanyakan dah lari dari asas sebenar group,perjuangan dah lebih ke arah menghina,bkn membina)

haa.... kuar plak citer 2 ALAM, kuar plak page ANTI DR ROZMEY, kah3.

xtmbah lg ngn group2 menghina2 negeri..

mcm2 ANTI la bleh katakan...

Facebook dah jadi macam tempat bergaduh plak, tempat berlagak bodoh, tnjuk pndai. Xkemananya kalo jadi admin page2 mcmtu, tambah dosa yg memang dah bertimbun2 tu ada la. Wujud plak golongan yg wat akaun Facebook palsu , nk create group2 mcmni. Kenapa bang? takot kena ISA k? sedar pn diri tu pengecut

Dah2la dk tnjuk pndai.

si Yahudi dok gelak tengok korang gaduh kt facebook tu, (kai google translator kot)
Misi dorang dah berjaya! nk tengok korang gaduh , berpecah belah, sebabnya? politik?ekonomi?bangsa?agama?pkirla sndiri.


kita ada akal, guna la. Jgn guna akal dk dajal orang lain, xkemananya.

kalo nk support page ANTI tu xsalah, tapi plih r yg memimpin, bukannya merosak. ANTI ISRAEL k, ANTI BUSH k!(ad kot)- sebab dorang2 ni la yg ngh melaga2kan kita.

Bagi yg dok pkir nk create group mcmni, xyhla,lupakan niat anda. Sebab dah banyak sangat da group2 mcmni.

xyhla dk ANTI sama sndiri, kita duduk di bawah satu payung, bumi Malaysia. Kalo kita bergaduh sama sndiri, xke rosak payung tu?kalo hujan, agak2 bleh guna ag x payung tu?

Aku rasa , dah tiba kita buang budaya lapuk ni, bergaduh kt facebook, haih..bunyi cm moden , tapi dah lebih kurang zaman jahiliah.

Akhir kata, mintak maaf yg trase ati . ini cumalah sekadar luahan perasaan berdasarkan kepala otak aku.

thnx.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...