Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Friday, November 26, 2010

share desktop view aku ngn sume

post kali ni nk share aku nye desktop view ngn sume.

mmg dari dulu ag aku mint customize desktop, tp smnjak 5 menjak ni, aku da jd mls nk setting sume.


ni 1st time aku edit desktop,mmg xlawa.berserabut pn ad ngn dock kt bwh tu.
(tgh2 taon2010)


ni cubaan aku edit desktop.aku ske desktop ni sbb gmbar keter tu.
(cubaan kedua aku)


ha...ni plak desktop aku skang..simple jer..ade 4icon je..
xde r pning2 pale nk tgk..
(skang)

sape2 yg tringin nk customize desktop tu, aku suggest korang gune:-
sape2 yg nk gune rainmeter, RAM yg agak ok diperlukan. mkin byk korang edit, mkin tuttt r korangnye pc.

objectdock ok jer kot,tapi ak xbpe nk gune .

papehal, tnye r ye :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...