Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Sunday, November 28, 2010

DA DI DU VCDRIP.RMVB [Mediafire]

1st movie yg aku nk share ni, movie melayu yg agak lama. boleh dikatakan klasik kot.

sedikit sbanyak sinopsis, citer ni mengisahkan 3 sahabat yang nak belajar silat dan jadi pendekar.


 ni screenshot citer ni, nmpk pelakon2nya pon korang dah taw kan citer ni citer lawak.

bagi aku , citer ni agak menarik. jadi sape2 yg nak download, aku provide 3 link download yang mana korang kena download semua link yg aku bagi ni, pastu join ketiga-tiga file .


credit to : Bunnforce[Uploader]

kalo ad pape yg xclear,tanya je.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...