Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Saturday, November 27, 2010

Customize Desktop- Bina Pagar/Fences

Wat pagar kt desktop ? pe mende tu?

ha.. Tu r nk brief skit..Kali ni entry ni berguna bg pengguna pc/laptop/notebook/netbook yg icon kt desktopnya berserabut2, smpaikan tengok pn dah menyampah, so ni ada solutionnya.

Software yg aku nk share malam ni ialah Pagar ataupn lam omputihnye Fence;s.

Dh kalo namenye pagar, msti korang da dpt bygkn skit2 cmne bentuk die. Pagar besi k,pagar kayu k..ye kot.

ni aku aku ad screenshot skit nk bg nmpk apa yg ak dk citer ni :)


ni screenshotnye...ni kt desktop ak, yg mmg xde icon da.so..xnmpk sgt r fungsinye...

yg korg nmpk tu bukn ak highlight k, edit kai photshop..nopee...tp aku kai pagar..lbeh kurg pndinding r.[mnde r nngarot ni]

spe yg minat nk gune software ni, aku ad provide linknye...juz yg free jer,yg pro kalo akn diupdate nnti.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...