Iklan nuffnang. tlg tekan yer :)

Kwn2 blogger fasya. Follow yer ;)

Wednesday, June 1, 2011

WebsiteKU.

boring-boring dok umah, updatelah blog skit walaupun tak taw nak share apa. hehe

ni bukan nak promot website ke hape, nk share website yg aku visit tiap2 kali aku online.

aku dah susun website ni ikut favourite :D


  1. Facebook - korang pun sama kan? haha
  2. Gempak - forum yg friendly, jenguk2 thread yang best
  3. Youtube - check2 video lawak/ xpun video klip lagu
  4. Kakidownload , JieAzz , TeamHanna ,Mediafire4u , 300mbfilms - tempat2 aku download movie
  5. and others.
ni jerla website yg slalu aku jenguk time online.

boringnya dok umah :)

p/s :-

Tahniah buat Barcelona FC bcoz menang champions league.! 



Monday, April 25, 2011

Final exam


p/s : study banyak2 smpai pengsan( okay, thats not me) :p

Sunday, April 24, 2011

Thats for HAHAHA





fact : chewing gum can release tension. :p 

Saturday, April 23, 2011

Basikal-basikal unik seluruh dunia

Basikal untuk dijual.
-Pengedar diperlukan.

ada berani? 

1) basikal ke ape ni? ;p

2) kalo pancit pun tak perlu risau .

3) freak!

4) sape-sape yg selalu skt perut, boleh gune basikal ni.

5) ya habibi, ini unta import dari australia .

6) jimat bajet. 2 in 1. beli basikal dapat tangga.

7) ini basikal, bukan stetoskope yer .

8) menunggang kuda sambil berbasikal

9) korang ada? hehe

10) kayuh laju-laju pun tak konfirm sampai ni.

11) kena lenyek ngan lori ke bang? 

sape-sape yang berkenan, boleh order dengan saya.

stok terhad. so, rebut2la ek. hehe

Friday, April 22, 2011

1Melayu, 1Bumi tidak baik untuk negara - Dr M.



Utusan Malaysia Rabu lalu menerusi Timbalan Ketua Pengarangnya, Datuk Zaini Hassan mencabar kerajaan supaya melancarkan gagasan 1Melayu 1Bumi untuk menyelamatkan masyarakat Melayu daripada ditindas masyarakat Cina.

“Apa yang Umno harus lakukan sekarang, di masa yang amat terdesak sekarang, ialah melancarkan gelombang perpaduan bangsa – 1 Melayu, 1 Bumi.


utusan xpatut mengeluarkn kenyataan yg mmg ternyata racist.

 SOKONG DR. M

-p/s : jgn terlalu agungkan bangsa. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...